Billeder eller

Event videoer

Lad os håndtere jeres eventvideo

Brug dit etablerede event til fremtidig markedsføring, samt til dokumentation af både fremgangsmåde, men også overfor samarbejdspartnere.
Vi er et selvkørende team, der på mindst forstyrrende måde vil trække så meget viden ud af organisationen bag eventen som muligt.
Vi bevæger os indenfor eventvideoer af landevejscykling, MTB, løb, triatlon og motorsport

 Indgående kendskab til eventbranchen, og alle parters behov i et materiale

Planlægning med organisationen

Alle nødvendige dronecertifikater og forsikringer

 

Motorshow 2022

Motorshow Herning blev afviklet i start 2022, og var det første rigtige event efter samfundet blev lukket helt op igen. I sig selv var det derfor næsten underligt at se en video med så mange mennesker, uden afstand og uden mundbind. Videoen er et sammendrag af messen samt aktiviteterne i og omkring hallerne.

Motorshow TV-REKLAME

Med henvisning til Stig Tøftings efterhånden adskillige lange gåture – blev der til TV2 produceret en video om “endnu” en gåtur til Herning. Vejene blev spærret af efter aftale med kommune, adskillige aktører blev hyret ind – og vi kunne dermed få lavet en noget anderledes reklame.

ISI Efterskole Adventure race 2021

Hvert år afvikler ISI efterskolen et adventure race, for at ryste elever sammen. Henover dagen var der en række forskellige discipliner, og tilsammen et ønske om at forevige dagen.

Unge på Toppen - Danmark Rundt 2021

Normalvis går turen til Alpe D’Huez – men grundet rejserestriktioner blev det til Danmark Rundt. En uge med optagelser og reportager, både fra cyklen, fra bil og fra luften – fik vi dokumenteret ugens forløb. I Juni 2022 går turen atter mod Alpe d’Huez

Silkeborg Triathlon

Et af de mest prestigefyldte og traditionsbundne triatlonstævner i Danmark.
I 2021 afviklede de ligeledes DM på distancen.

Nytårscross 2022

Det årlige opstartscykelløb i den danske cykelkalender, er rundt om TV MidtVests bygninger i Holstebro. Et event der foregår indenfor en radius af nogle få hundrede meter.

EM Duatlon 2022

I Alsdorf, tæt på grænsen mellem Tyskland og Holland blev der i april afviklet EM i duatlon.

Holstebro Gravel 2021

DGI er medafvikler på et af de store gravelløb omkring Holstebro. Start og slut foregår på kasernen, hvilken begrænser brugen af droneudstyret markant – og alt fra start/slut skulle optages fra jorden.